Πάσχα στο Παρίσι (Disneyland)
10 Aπριλίου – 15 Απριλίου 2026
Απόδραση στο Παρίσι! Την «πόλη του φωτός». Ας αποδράσουμε από την καθημερινότητα μας για το μαγευτικό Παρίσι και ας γνωρίσουμε από κοντά τι θα πει γαλλική φινέτσα.
Πτήσεις:
|
CY380 |
10/4 |
Λάρνακα – Παρίσι 08:00- 11:40 |
|
CY381 |
15/4 |
Παρίσι – Λάρνακα 12:40- 18:00 |
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για Παρίσι. Άφιξη υποδοχή και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Αφεθείτε στη γοητεία και ανακαλύψτε τη μαγεία που κρύβει κάθε γωνιά η πόλη αυτή. Το βράδυ μπορείτε να ανηφορίσετε με το μετρό στη Μοντμάρτη με την μοναδική Σακρ Κερ και τους υπαίθριους ζωγράφους. Διανυκτέρευση.
Πρωινό και η περιήγηση μας ξεκινά από την Παναγία των Παρισίων, ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά δείγματα της γοτθικής αρχιτεκτονικής με τα περίφημα βιτρό. Θα συνεχίσουμε με το ιστορικό πανεπιστήμιο της Σορβόννης για να φθάσουμε στο Πάνθεον, σημείο ταφής των επιφανέστερων Γάλλων, όπως ο Βίκτωρ Ουγκώ, ο Εμίλ Ζολά και άλλοι. Θα περάσουμε από τους κήπους του Λουξεμβούργου, αγαπημένο σημείο των καλλιτεχνών, το Μέγαρο των Απομάχων, τον τάφο του Ναπολέοντα Αʹ για να ολοκληρώσουμε την πορεία μας στη νότια όχθη του Σηκουάνα με το σήμα κατατεθέν της πόλης, τον Πύργο του Άιφελ, τον οποίο θα αποθανατίσουμε από το Τροκαντερό. Συνεχίζοντας τη περιήγηση μας στη βόρεια πλέον όχθη του ποταμού θα θαυμάσουμε την Πλατεία του Αστέρα, όπου κυριαρχεί η Αψίδα του Θριάμβου και αποτελεί αφετηρία της λεωφόρου των Ηλυσίων Πεδίων. Στην Πλατεία Ομονοίας θα δούμε το Γαλλικό Κοινοβούλιο, τον οβελίσκο του Λούξορ και πλησιάζοντας το εμπορικό κέντρο της πόλης θα περάσουμε από το Ναό της Αγίας Μαγδαληνής και την Όπερα Γκαρνιέ, Εθνική Ακαδημία της Μουσικής και την Πλατεία Βαντόμ. Ακολούθως θα επιβιβαστούμε σε ένα από τα Μπατώ Μούς, (πλοιαράκια) που εκτελούν κρουαζιέρες στον ποταμό για μιας ώρας κρουαζιέρα όπου θα θαυμάσουμε την πόλη από μια διαφορετική ματιά. Υπόλοιπη μέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε μια επίσκεψη σε ένα από τα φημισμένα πολυκαταστήματα του Παρισιού όπως τα Galleries Lafayette και Printemps. Το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε το υπερθέαμα του Λίτο ή του Μούλεν Ρουζ.
Πρόγευμα μεταφορά για μια ολοήμερη επίσκεψη στην Disneyland. Ανεβείτε στο τρενάκι της
Main Street, δείτε το σπίτι με τα φαντάσματα, κάντε μια βόλτα με το ατμόπλοιο,
παρακολουθήστε τις παρελάσεις των αγαπημένων χαρακτήρων του Walt Disney. Για τους τολμηρούς μας φίλους προτείνουμε μια διαστημική περιπέτεια στα πέρατα του σύμπαντος, “Space Mountain”. Ταξιδέψτε στα έγκατα του ορυχείου, “Big Thunder Mountain” ή ανεβείτε στο τρένο του Ιντιάνα Τζόουνς για βαθιές βουτιές με στροφές 360ο που θα σας κόψουν την ανάσα. Κάντε τις αγορές σας από τα καταστήματα που βρίσκονται στο Disney Village και συνεχίστε την περιήγηση σας στο Studio park που σας δίνει την ευκαιρία να συμμετέχετε και σεις στη μαγεία των ταινιών της Disney μπροστά από τις κάμερες. Ένα πάρκο που θα σας ενθουσιάσει με τα φαντασμαγορικά του θεάματα που έχουν σχέση με το σινεμά και την τηλεόραση. Μην
παραλείψετε να ανεβείτε στο Πύργο του τρόμου, μια εμπειρία που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Κάντε αστεία και γελάστε με τον Στίτς, δείτε τον Νέμο και ζήστε μοναδικές στιγμές μέσα στο διαστημόπλοιο. Για τους μικρούς μας φίλους προτείνουμε μια ήρεμη κρουαζιέρα στο «Μικρό κόσμο» με τις κούκλες από όλο τον κόσμο, ανεβείτε στο Ντάμπο το ιπτάμενο ελεφαντάκι, κάντε ένα γύρω μέσα στα περιστρεφόμενα φλιτζάνια, και ταξιδέψτε με την πτήση του Πήτερ Παν.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο σας στο Παρίσι.
Ελεύθερες μέρες στο Παρίσι.
Προτείνουμε μια προαιρετική εκδρομή στις Βερσαλλίες ή στα κάστρα του Λίγηρα.
Πάρτε ένα ζεστό καφέ από το Café de la Paix και περπατήστε στην Opera Garnier, τη Λεωφόρο Capucines, τη Rue Royale και Rue de la Paix, Rue du Marche St. Honore, Για τους λάτρεις της σοκολάτας προτείνουμε την εξερεύνηση του Μusee du chocolat που βρίσκεται στην ίδια περιοχή των μεγάλων βουλεβάρτων. Επίσης προτείνουμε για τους λάτρεις της τέχνης επίσκεψη σε ένα από τα πολλά μουσεία της πόλης και φυσικά μην παραλείψετε μια επίσκεψη στο μουσείο του Λούβρου.
Ανεβείτε στο Πύργο του Άιφελ για να θαυμάσετε την πόλη του φωτός από ψηλά.. Το βράδυ μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τη περιοχή Σαιν Ζερμαίν με τα δημοφιλή καφέ ντε Μαγκό και ντε Φλορ και τα πολλά εστιατόρια με διάφορες γεύσεις για όλα τα γούστα.
Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Λάρνακα.
Σε δίκλινο € 1295
Σε μονόκλινο € 1590
ε τρίκλινο € 1295
1ο Παιδί € 1260
2ο Παιδί € 1170
Δεν Περιλαμβάνονται:
Ξενοδοχείο – Marriot Saint Denis Paris 4*
Προαιρετικές εκδρομές
-Ολοήμερη εκδρομή στα Κάστρα του Λίγηρα €92 το άτομο
-Μισή μέρα εκδρομή στις Βερσαλλίες €58 το άτομο