Πτήσεις με Aegean Airlines
11/11/2026 Λάρνακα – Αθήνα (Α3 903) 10:15-12:00
11/11/2026 Αθήνα – Κωνσταντινούπολη (Α3 992) 13:10 – 15:45
15/11/2026 Κωνσταντινούπολη – Αθήνα (Α3 993) 16:45- 17:15
15/11/2026 Αθήνα – Λάρνακα (Α3 906) 18:30 – 20:05
Τιμή πακέτου:
Δίκλινο €1055 ευρώ κατ’ άτομο
Μονόκλινο €1225 ευρώ κατ’ άτομο
Τρίκλινο €1045 ευρώ κατ’ άτομο
Η τιμή πακέτου περιλαμβάνει:
H τιμή πακέτου δεν περιλαμβάνει:
Όροι Συμμετοχής
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1Η ΜΕΡΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας στις 8:00 για να πάρουμε την πτήση μας για Κωνσταντινούπολη με ενδιάμεση στάση στην Αθήνα. Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη στις 15:45 και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Μετά από ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση, για πρώτη γνωριμία θα κάνουμε ένα περίπατο στο Πέρα στην λεωφόρο Ιστικλάλ όπου είναι η καρδιά της Πόλης. Θα δούμε τον Ναό της Αγίας Τριάδος την μεγαλύτερη ελληνική εκκλησία της Πόλης, το Ζάππειο Λύκειο και στην συνέχεια θα περπατήσουμε την Μεγάλη Λεωφόρο του Πέραν με τα εκπληκτικά νεοκλασικά κτήρια όπως το Σισμανόγλειο Μέγαρο, το Λύκειο Galatasaray, την Καθολική εκκλησία του Αγίου Αντωνίου, τον Καθεδρικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου και την στοά των λουλουδιών. Θα καταλήξουμε στο ξακουστό ξενοδοχείο “Pera Palace” που εξυπηρετούσε τους πελάτες του περίφημου “Orient Express”. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
2Η ΜΕΡΑ - ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Μετά το πρωινό μεταφορά στην πλατεία Σουλταναχμέτ όπου θα επισκεφτούμε την Αγία Σοφία, τον Αρχαίο Ιππόδρομο, το Μπλε Τζαμί (Sultan Ahmet Cami), τη Βασιλική Κινστέρνα του Ιουστινιανού και το Παλάτι Τόπκαπι μαζί με την Αγία Ειρήνη. Θα τελειώσουμε την ημέρα μας με την επίσκεψη στην Κλειστή Αγορά με τους 100 δρόμους και τα 4.000 καταστήματα. Ελεύθερος χρόνος για ψώνια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
3Η ΜΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Μετά το πρωινό πρώτη μας επίσκεψη στην Παναγία των Βλαχερνών όπου για πρώτη φορά εψάλει ο Ακάθιστος Ύμνος. Θα συνεχίσουμε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο ναό του Αγίου Γεωργίου, όπου θα δούμε την Κλειστή Πύλη, το χώρο μαρτυρίου του Πατριάρχη Γρηγορίου. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα (προαιρετικά). Στην συνέχεια θα απολαύσουμε μια κρουαζιέρα στις όχθες του Βοσπόρου, απ’ όπου θα θαυμάσουμε την υπερσύγχρονη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου που συνδέει την Ευρώπη με την Ασία. Τελευταία μας στάση θα είναι στην Αιγυπτιακή Αγορά φημισμένη με τα μπαχαρικά, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ψώνια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
4Η ΜΕΡΑ – ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Μετά το πρωινό επίσκεψη στα ανάκτορα του Ντολμάμπαχτσε και στην συνέχεια περνώντας από την κρεμαστή γέφυρα θα πάμε Μπόσταντζι όπου θα πάρουμε το καράβι για να πάμε στο νησί Χάλκη για να επισκεφτούμε την Θεολογική Σχολή και μετά θα συνεχίσουμε για το νησί Πρίγκηπο. Ελεύθερος χρόνος για περίπατο στα σοκάκια του νησιού με τα όμορφα σπίτια. Επιστροφή στην Πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
5Η ΜΕΡΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Μετά το πρωινό εκκλησιασμός και επίσκεψη στο Αγίασμα της Ζωοδόχου Πηγής (το Βαλουκλή) και στους Τάφους των Πατριαρχών, όπου καθ’ οδών θα δούμε τα Θεοδοσιανά Τείχη, τη Χρυσή Πύλη του Βυζαντίου. Στην συνέχεια αναχώρηση για αεροδρόμιο στις 13:30 για την πτήση μας στις 16:45. Άφιξη στην Λάρνακα στις 20:05.